Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου "Ο Ευπαλίνος"

From the Blog

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ!!! (24-11-08)

Γράφει η Μαρία Βονάτσου mpmpis2.JPG

Μαρτυρία «Επιτέλους βγήκα στο φως!!! 

Μέσα σ’ ένα νεροσπήλαιο που ανακαλύφθηκε από τον Κώστα Δεμερτζή, κατάφερε και επιβίωσε για 9 ολόκληρους μήνες ένα λιλιπούτειο πλάσμα, ονόματι Νικόλαος.

Μας αφηγήθηκε πως ήταν τόσο μαγευτικά και ήρεμα εκεί μέσα που δεν ήθελε να βγει νωρίτερα! Άσε δε που είχε χαζέψει με τον τόσο ιδιαίτερο και πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο του σπηλαίου που ολοένα και άλλαζε μορφή μέρα με τη μέρα…μήνα με το μήνα..τι κάνει η φύση!

Βρήκε,  όπως μας είπε,  και μια συνεχή πηγή τροφοδότησης και έτσι εκτός του ότι καλοκοιμόταν, καλοέτρωγε κιόλας και θέριευε μέρα με τη μέρα
Κατά καιρούς την ηρεμία του την χαλούσαν κάποιοι μικροσεισμοί, που με τις δονήσεις τους προκαλούσαν μικροκατολισθίσεις και κάποιες πλημμύρες …ώσπου μια μέρα οι δονήσεις κορυφώθηκαν και αφού ξέσπασε σεισμός μεγέθους 6,5 R με συνέπεια να ξεσπάσει πλημμύρα καταστροφικού μεγέθους…ήρθε ο «από  μηχανής θεός», ονόματι ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ, και τον τράβηξε εκτός σπηλαίου ,σε ασφαλή πλέον χώρο του Γ.Ν. Νοσοκομείου Σάμου.
«Τσίριζα ώρες απ’ τη χαρά μου… και την τρομάρα μου (τόσο φως!)  αλλά τι ποιο καθησυχαστικό από την ζεστή αγκαλιά των γονιών μου…..και το φωτεινό τους χαμόγελο..)»,όπως ομολόγησε ο μικρός Νικόλαος λίγες ώρες μετά την έξοδο του..
Να μας ζήσει και να είναι πάντα υγιής και δυνατός!!
Υ,Γ  Πώς να μην είναι άλλωστε με τόσο υπέροχους γονείς! Στις χαρές σας πάντα παιδιά!

 

 

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.