Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου "Ο Ευπαλίνος"

From the Blog

Γενική Συνέλευση –Εκλογές νέου Δ.Σ.

Εκτύπωση E-mail
06.12.10
Αγαπητοί φίλοι και μέλη μας ,

Άλλα δύο χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του Συλλόγου μας γεμάτα δραστηριότητα  και νέες εξερευνήσεις σπηλαίων μα ήρθε η ώρsigns-stop3.gifα για Γενική Συνέλευση και εκ νέου ψηφοφορίας για νέο  Δ.Σ., μιας και το καταστατικό μας το υπαγορεύει.
Έτσι, το Δ.Σ του συλλόγου σας καλεί στη  Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας  στις 5 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, στα γραφεία του Συλλόγου.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή  στην αίθουσα του Δήμου Βαθέως στις 6 το απόγευμα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

•    Απολογισμός Δράσης 2008-2010
•    Οικονομικός απολογισμός 2008-2010
•    Παρουσίαση DVD και φωτογραφικό υλικό των δύο νέων σπηλαίων που εξερευνήθηκαν από τον σύλλογο μας στην περιοχή Δρακαίων-Καλλιθέας ,καθώς και παρουσίαση φωτογραφικού υλικού από όλη την δράση του συλλόγου μας.
•    Προγραμματισμός δράσης με βάσει και τα τελευταία πορίσματα της ετήσιας Γενικής συνέλευσης της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, και ενημέρωση των μελών σχετικά.

•    Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.
•    Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Ακόμη σχετικά με την Γενική Συνέλευση ,πρέπει να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό:
Δικαίωμα ψήφου έχει κάθε τακτικό μέλος το οποίο είναι οικονομικά τακτοποιημένο και έχουν περάσει γιαυτό 3 μήνες από την ημέρα εγγραφής του.

Παρακαλούμε να μας στείλετε έως τις 26 Νοεμβρίου τις προτάσεις- θέματα που θα θέλατε να συζητήσουμε εκτός ημερήσιας διάταξης, κατά την Γενική Συνέλευση καθώς και τις αιτήσεις υποψηφιότητας που θα κατατεθούν έως τις 30 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου μέσω email, στα email του Συλλόγου, μέσω fax ή μέσω ταχυδρομίου στην διεύθυνση του Συλλόγου, και τις οποίες μπορείτε να βρείτε αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας, ή στο γραφείο του συλλόγου μας.

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

•    6976025140, Καίτη Κωσταντάρα-Σπυροπούλου,
•    6976470136, Κώστας Δεμερτζής,
•    6946640173, Μαρία Βονάτσου
•    Ή μέσω email, στο  eypalinos2005@yahoo.gr

Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε και μέσω της ιστοσελίδας μας.
www.samos-caves.gr

Η προσέλευση σας κρίνετε απαραίτητη για την ενημέρωσή σας και την ψηφοφορία σας για το νέο Δ.Σ. για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την σπηλαιολογική μας δράση που επικεντρώνετε στην εξερεύνηση ,ανάδειξη αλλά πάνω από όλα προστασία του υπόγειου πλούτου του νησιού μας, όπως  χάρη στην δική σας συμμετοχή και υποστήριξη καταφέραμε έως τώρα.

Σας περιμένουμε !

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.