Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου "Ο Ευπαλίνος"

From the Blog

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση

Εκτύπωση E-mail
04.09.08
 

Αγαπητό μέλος μας
signs-stop3.gif
Επιθυμούμε να σε ενημερώσουμε σχετικά με την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα αναδείξει και το νέο Δ. Σ. 

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.30μμ στο γραφείο του Συλλόγου στους Μυτιληνιούς.
Εφόσον δε, δεν έχει την απαρτία που χρειάζεται η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 6. 30μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:Απολογισμός δράσης
Οικονομικός Απολογισμός
Προγραμματισμός Δράσης
Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Στον προγραμματισμό δράσεων του Συλλόγου θα συμπεριλαμβάνεται η σημαντική πρόταση του Δ, Σ για την ανάληψη της διοργάνωσης στη Σάμο της Πανελλήνιας Συνάντησης Σπηλαιολογικών Συλλόγων του 2009.
Πρόταση, η οποία θα πρέπει να συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση και να αποφασιστεί από αυτή αν θα ενταχθεί στον προγραμματισμό, αφού ενδιαφέρει όλα τα μέλη, αλλά και χρειάζεται την αμέριστη υποστήριξη όλων για να πραγματοποιηθεί.
Εφόσον δε η πρόταση υπερψηφιστεί, θα κατατεθεί αυτή στη συνέχεια στην φετινή πανελλήνια Συνάντηση, η οποία θα γίνει στο Βόλο στις 10,11,12 Οκτωβρίου, για να γίνει δεκτή ή όχι από όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας.

Ακόμη, σχετικά με τη Γενική Συνέλευση, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό:

Δικαίωμα ψήφου έχει κάθε τακτικό μέλος ,το οποίο είναι ταμειακά εντάξει και έχουν περάσει γι  αυτό τρεις μήνες από την ημέρα εγγραφής του.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για το Δ.Σ και την Ε.Ε πρέπει να φθάσουν στο Σύλλογο με οποιοδήποτε τρόπο(ταχυδρομείο, φαξ, Email) μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής συνέλευσης θα προβληθούν DVD και φωτογραφίες από τις δράσεις του Συλλόγου.

Σε περιμένουμε στη Γ.Σ , να σε ενημερώσουμε και να διαμορφώσουμε μαζί το νέο προγραμματισμό για την εξερεύνηση, την προστασία και ανάδειξη των σπηλαίων της Σάμου.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.